Play ponuda
Play ponuda
Zaljubljenik u Afriku

Kandidirao se za gradonačelnika Zagreba: Dječji kirurg Antun Kljenak dolazi u 'Tri, dva, jedan - kuhaj!'

Deveta sezona showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' počinje u ponedjeljak, 31. siječnja

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 25.1.2022. u 13:30
Play ponuda

U novoj sezoni popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' koji na RTL-u s emitiranjem počinje 31. siječnja u 21 sat, svoju ljubav prema ukusno skuhanoj i maštovito dekoriranoj hrani pokazat će i svestrani Antun Kljenak. On će se, kao i ostali kandidati, natjecati u spravljanju najukusnijih delicija pred popularnim žirijem, Željkom Klemenčić, Tomislavom Špičekom i Ivanom Pažaninom, a o njihovim nepcima i kuhačama ovisit će hoće li proći audicijske emisije.

Antun Kljenak ima 58 godina, dolazi iz Zagreba i specijalist je dječje kirurgije. U slobodno vrijeme Antun piše knjige, slika, radi kao DJ, kuha i gleda videa o pripremi hrane na društvenim mrežama. Osim toga, davne 2009. godine bio je i kandidat za gradonačelnika  Zagreba.

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Image
Goran Stanzl/PIXSELL

Obožava Afriku

Svestrani Antun je i predsjednik Društva umjetnika, a otvorio je i svoju školu za kuhanje, koja je specifična s obzirom na to da je putujući po svijetu naučio puno o stranim kuhinjama.

''Volim biti u dobrom društvu, najčešće  pripremam 'muška' jela kao što su roštilj, gulaši, kotlovina, divljač, bakalar, ali volim pripremati i fusion food, gdje koristim svoje bogato iskustvo putovanja po svijetu. Jako volim i cijenim začine'', otkriva i dodaje da obožava raznolikost namirnica i okusa.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

''Volim kuhinju s ne baš općeprihvaćenim namirnicama kao što su iznutrice, žlijezde, jezik, mozak, bijeli bubrezi, kosti i hrskavice'', priznaje Antun, koji je izdao čak tri zbirke pjesama, autor je i skladbe za klavir 'Reminiscencija u d-molu, Opus I', a zaljubljenik je i čest putnik u Afriku. Priznaje nam da je dovoljno hrabar kreativno upotpuniti klasične pristupe kuhanju.

''Pa makar ponekad i ne uspio, pokušat ću. Spreman sam na učenje'', zaključuje ovaj svestrani Zagrepčanin.

Hoće li Antun zadovoljiti stroge kriterije poznatog žirija i proći audicijske emisije, gledatelji će doznati u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' koji kreće 31. siječnja u 21 sat na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda
Image

Tri, dva, jedan - kuhaj!

kulinarski show
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
Voditelj
Marijana Batinić
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
GLASAJTE

ANKETA Pet parova ostalo je u kući 'Superpara'. Tko vam je favorit?

Play ponuda

Više s weba