Ostalo

Večeras kreće ozbiljno kuhanje u parovima: Svi smo malo napeti i zbunjeni jer ne znamo što nas čeka'

U showu 'Tri, dva, jeda – kuhaj!' deset najboljih parova sezona kreće u kulinarsku borbu kako bi svojim jelima osvojili što više bodova od stručnog žirija.

RTL.hr
22.02.2021 11:15

Od danas počinje nova faza natjecanja u kojoj kreće ozbiljno kuhanje u parovima. Oni koji su se u show prijavili u dvoje, tako nastavljaju kuhati, a oni koji su na audicijama prošli kao pojedinci, dobili su svog kulinarskog partnera ili partnericu.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Jao, ovo je moja noćna mora. Nemam ništa protiv Josipa, ne poznajem ga, ali nismo si kliknuli i ovo će biti zanimljivo!" komentirala je Danijela Nevajda na samom početku jer nije u potpunosti zadovoljna sa slučajnim partnerom Josipom Rajićem . No oni neće biti jedini par koji će imati trzavice već od samog početka. I dok će se neki za radnim jedinicama tek upoznavati s kulinarskim navikama svog novog partnera, drugi će spremno čekati nove izazove.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Napokon smo dočekale i taj dan da krenemo kuhati i mislim da će biti zanimljivo. Jedva čekamo, iako smo svi malo napeti i zbunjeni jer ne znamo što nas čeka", kazala je Jozefina Birindžić .

Večeras će svaki par dobiti ključnu namirnicu s kojom mora kuhati te će imati 75 minuta za pripremu glavnog jela s prilogom, a na kraju će žiri ocijeniti svako jelo. Koji par će biti najuspješniji u prvom zadatku – pogledajte večeras u 20.45 sati na RTL-u!