Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
U 21 SAT

Večeras počinje nova sezona 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', neki će kandidati oduševiti na prvu!

U studiju 4 zagrebačkog Jadran filma sve se puši jer - ponovno se kuha! Na audicije na neviđeno, u novi studio, pristići će kandidati iz svih dijelova Hrvatske, svih uzrasta i stilova kuhanja.

Image

321 kuhaj, S09 E01

Foto: RTL
RTL.HR/ 31.1.2022. u 10:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Da kuhati vole svi, bez obzira na profesiju kojom se bave, dokazat će večerašnji spektar natjecatelja: netko se bavi fotografijom, netko vozi viličar, imamo knjigovođu,  studente, umirovljenike, ali i kirurga.

Šarolika ekipa pripremit će ukusna i raznovrsna jela za tročlani žiri u sastavu Željke Klemenčić, Tomislava Špičeka i Ivana Pažanina, ali samo će određeni dobiti zelene kuhače za prolazak dalje.

U prvoj će, audicijskoj fazi natjecanja žiri kušati jela koja su za njih u 60 minuta pripremili do tada nepoznati im kandidati, a onda će na temelju okusa i izgleda donijeti sud prolazi li pojedini kandidat ili par u iduću fazu. Ako bude zadovoljan jelom, žiri će  podići zelenu kuhaču, u protivnom, okrenut će crvenu.

Već u prvoj epizodi žiri će oduševljeno lizati prste i biti vrlo kritičan, a neki kandidati odmah će ostaviti dubok dojam, što zbog kulinarskog umijeća, što zbog kreativnosti u kuhinji.

Uz maštovito kuhanje zagarantirana je dobra zabava i zato ne propustite pogledati prvu epizodu omiljenog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' večeras u 21 sat na RTL-u!

Image

Tri, dva, jedan - kuhaj!

kulinarski show
Hrvatska - 2022
Ponedjeljak - četvrtak u 21 sat
Voditelj
Marijana Batinić
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba