Ostalo

Večeras slijede prve eliminacije, a neki kandidati užasnut će žiri posluženim jelima!

Slijede prve eliminacije, a panika, neznanje i nesigurnost – samo su neke od riječi kojima bi se mogla opisati večerašnja epizoda 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'

RTL.hr
10.02.2022 09:00

Razlike između riječnih riba, vrste školjki, peradi – sve će to zbuniti kandidate kojima je večerašnji zadatak 'pećnice iznenađenja' sjeo gore od nedavnog 'kulinarskog maratona'.

''Show će napustiti par koji budeimaonajmanji zbroj bodova. Sve namirnice nalaze se u pećnici, a morate napraviti meni od tri slijeda: hladno i toplo predjelo te glavno jelo, aza to imate 75 minuta. Pećnice birate sami, prema vašem redoslijeduna tablici'', objasnit će Marijana zadatak.

Mnogim kandidatima danasneće biti dan od kuhanja;neki se uopćeneće moći dogovoriti kakve sljedove servirati žiriju, a doći će i do prvog generacijskog jaza!

Žiri će biti užasnut nekim posluženimjelima, ali nekima apsolutno oduševljen. A kada pred Špičeka stignu domaći mlinci para koji čak i nije iz Zagorja, neće nedostajati hvalospjeva, koji baš nisu česta pojava kodŠpičeka.

I dok su jednibriljirali i zasluženo se veselilivisokimocjenama, jedanćeparsaznati kako je to dobitisamo dva boda.
Što je presudilo da kandidati dobiju tako niske ocjene i koji par večeras prvi napušta show, gledatelji će doznati u 21 satna RTL-u.