Ostalo

Vidovnjakinja Fatima otkrila gledateljima: Pažanin će se oženiti, ali mora još malo pričekati

U današnjoj emisiji kandidatima će kuhati Slavonke: Ena, koja se bavi food bloggingom, te njezina prijateljica Petra, koja izrađuje pozivnice, zahvalnice i sve povezano s papirom.

RTL
16.02.2021 22:16

Prijateljice su od srednje škole, a kažu da funkcioniraju odlično iako su potpune suprotnosti.

Tri, dva, jedan - kuhaj, osma sezona

Prijavile su se na Enin nagovor, koja Tri, dva, jedan – kuhaj!" prati od samih početaka jer voli tradiciju kojoj je emisija naklonjena. Za žiri su odlučile pripremiti knedle od kruha i lungić u umaku od kiselih krastavaca i senfa, a najviše su se plašile Pažanina jer u jelu nema maslinovog ulja.

Žiri je imao zamjerki na jelo, no ipak je smatrao da su djevojke donijele zanimljivo jelo te da imaju dobre temelje pa su tako zaslužile prolazak dalje - zelenu kvačicu su im dali Željka i Pažanin, dok Špiček nije bio tako blagonaklon.

Prijatelji Tomislav i Jurica kažu da su u show došli s namjerom da budu među top-tri para, a žiriju su odlučili pripremiti svinjske kotlete marinirane u soja-sosu, aceto balsamicu i sezamovu ulje te džem od luka i pole od krumpira.

Ne mogu definirati meso, neka kiselina je tu odradila svoje. Fali mi soli i papra", komentirao je Pažanin, a Jurica je priznao da je potpuno zaboravio na začine. Iako su vjerovali da su pripremili dobro jelo, prijatelji nisu prošli dalje.

Tri, dva, jedan - kuhaj, osma sezona

Mladi prijatelji Karlo i Goran odlučili su se predstaviti ribom, odnosno fileom lubina s krumpirom i dvije kremice.

Ovo mi je nestvarno, kao neki likovi iz crtića. Gledam iz neke sobice, oni su tu, preblizu su nam", komentirao je uzbuđeno Karlo svoj susret sa žirijem.

Tri, dva, jedan - kuhaj, osma sezona

Na mom pjatu je nekoliko krumpira ostalo sirovo", komentirao je Pažanin te dodao da trebaju paziti s miksanjem okusa. Špiček je imao zamjerku oko pečenja lubina jer mu se činio prepečen, no unatoč svemu, dobili su zeleno svjetlo od sva tri člana žirija za daljnju fazu natjecanja.

Tri, dva, jedan - kuhaj, osma sezona

Fatima je karmička analitičarka, odnosno analizira ljude prema datumu rođenja, a dolazi iz Like.

Moje pomaganje ljudima je moja misija u životu", kaže Fatima, majka četvero odrasle djece. U show se prijavila jer voli kuhati i za sebe i za obitelj, a za žiri je pripremila svinjska rebarca s đumbirom i medom.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Željka je komentirala da joj je umak presladak i preintenzivan, dok je Pažanin bio zadovoljan ponuđenim. Nakon što je došla pred žiri i predstavila se, Špičeka je zanimalo može li Fatima predvidjeti hoće li se Pažanin oženiti. Iako nije htjela pred njima komentirati, kasnije je pred kamerama rekla svoja predviđanja.

Oženit će se sigurno, samo mora još malo pričekati na tu svoju pravu ljubav jer on ljubav idealizira. On ima jedan lijep karakter, može pokazivati dozu strogoće, ali je iznutra kao porculanska figura koja treba ljubavi", kazala je Fatima koja je od Pažanina i Željke dobila zeleno za prolazak dalje.

Znam zašto ste mi dali X, sad pazite da vas u žapca ne pretvorim", kazala je Fatima Špičeku i izazvala salve smijeha.

U show su se prijavile Milijana i Tea, majka i kći, koje su došle na Tein nagovor. Štoviše, majka Milijana nije ni znala da ju je kći prijavila. Skuhale su pad thai prema Teinoj želji, a žirijeva glavna zamjerka je bila količina rezanaca zbog čega ostali sastojci nisu mogli doći do izražaja. Odlukom Željke i Špičeka, majka i kći prošle su dalje.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Kandidatkinja Jelena bila je natjecateljica i u prvoj sezoni Tri, dva, jedan – kuhaj!" gdje je ispala četvrta. U odnosu na prvu sezonu, Jelena kaže da u ovu sezonu dolazi puno borbenija. Odlučila se predstaviti pravim slavonskim jelom – fiš-paprikašem.

Ovo nije fiš, nego juha", komentirala je Željka, a Pažanin je zaključio da je po boji kao govedska juha u Dalmaciji.

Jelena je, pak, kad ju je žiri pitao što je skuhala, rekla da je riječ o ribljoj juhi. Špiček i Pažanin dali su joj prolazne ocjene, a Jelena je proslavila to ogrnuvši se hrvatskom zastavom kao što to čini i na maratonima.

Tri, dva, jedan - kuhaj!

Dalje je prošao i umirovljenik Ivan, koji je pripremio lignje s bobom, a iako je bilo zamjerki, sva tri člana žirija dali su mu pozitivnu ocjenu.

Nova epizoda Tri, dva, jedan – kuhaj!" na programu je već sutra, u srijedu u 20:45 na RTL-u!