Znači, vi radite gregadu na 'vaš' način... A zašto niste riblju glavu stavili u tu 'vašu' gregadu? Gle, ak' radiš gregadu, onda radi gregadu. Razljutil buš me ako delaš gluposti od nečega kaj je već izmišljeno", viče Tomislav Špiček na natjecateljski par koji je večeras, na temu slobodan stil kuhanja, odlučio pripremiti ovo tradicionalno hrvatsko jelo, u kojem je riblja glava jedna od glavnih namirnica, ali na svoj način.
U sličnoj situaciji našao se još jedan par kandidata koji će oprano kiselo zelje spojiti s narančom kako bi dobio svoju verziju američke coleslaw salate. Treba li spomenuti da su naljutili Špičeka?
U ovomvideo isječku najdugovječniji član žirija popularnog kulinarskog showa pokazuje kako ne odobrava da se bilo tko igra sa starinskim i već stoljećima prije iskušanim receptima. Kada se natjecatelji odluče pripremiti modernu verziju nekog klasičnog, tradicionalnog jela, uvijek ih upozori da promijene naziv jela jer će ih u protivnom kazniti kod bodovanja.
Hoće li ga natjecatelji poslušati? Doznat ćemo već večeras u novoj epizodi showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" – večeras u 20 sati na RTL-u!