Ostalo

Andrea i Barbara same sebi zakomplicirale život!

Biti vođa tima nije nimalo lak zadatak. Pravi vođe moraju imati kontrolu nad svim radnim jedinicama i savjetima uskakati ostalim natjecateljima.

Press
16.04.2018 18:00

Mladim arhitekticama ovo je već drugi put da su se okušale kao vođe tima, te im to ne bi trebao biti nikakav problem. Međutim, dan je započeo kaotično. Andrea i Barbara ni same nisu svjesne da ova titula nije laskava, već se iza nje krije puno truda i muke jer, osim što pomažu ostalima, i same se moraju dokazati vlastitim jelom, koje, ako mu se ne prida dovoljno pažnje, može završiti katastrofalno. Na tu činjenicu upozorio ih je i Mate Janković prilikom obilaska njihove radne jedinice.

Cure, smanjite malo vatru. Riblji temeljac se mora kuhati na laganoj vatri. Ma čekajte, gdje je malo ljubavi u njemu – malo mrkvice, maslinovog ulja, celera", rekao je Janković voditeljicama timova i ubrzo shvatio da su Andrea i Barbara malo odlutale mislima i skrenule s današnjeg zadatka.

Jeste li vi čule što je zadatak? Glavno jelo s prilogom, što znači da ne želimo dva tanjura. Ocjenjujemo samo jedan", oštro je dodao Mate.

Hoće li Andrea i Barbara uspjeti u zadnji tren popraviti štetu, saznajte večeras u novoj epizodi Tri, dva, jedan – kuhaj!" s početkom u 21:05 na RTL-u!