Ostalo

Andrej i Marijan ne znaju kud sa kiselim zeljem!

Večeras kandidati showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" imaju priliku pripremiti ona jela za koja su dobili najlošije ocjene do sada, no većini se ova ideja neće nimalo svidjeti.

Press
27.11.2017 21:00

Predfinalni tjedan je počeo, a u večerašnjoj emisiji kandidati će imati priliku popraviti jela iz prošlosti, ali će morati upotrijebiti maštu i kreativnost kako bi ih pripremili originalno i ukusno. I dok je dio parova indiferentan prema današnjem zadatku, čini se kako su Andrej i Marijan jedini kojima taj zadatak predstavlja veliki problem. Njihovo jelo nije zaboravio niti chef Mate Janković, koji je jedva progovorio o tome.

Potiskujem loše emocije i loša sjećanja, ali bilo je jako teško potisnuti to što su Andrej i Marijan spremili zadnji put. Njih dvojica ponekad imaju tendenciju pretjerati s količinom sastojaka, koje ukomponiraju u jelo i nadam se da ćemo danas raditi četiri jela od toga što su imali!", kazao je Mate, nadajući se da su otac i sin napredovali.

Već na samom početku kuhanja Andrej i Marijan opet ne znaju kako u svoje jelo ukomponirati kiselo zelje. Hoće li se otac i sin snaći te na večerašnjem popravnom zadatku pokazati sebi, ali i žiriju, da upijaju njihove savjete i da su napredovali? Hoće li otac i sin ovog puta imati ideju, ali i pogoditi ukus žirija, doznajte već od 21:40 sati u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" na RTL-u!