Ostalo

Andrej i Marijan su prvi finalisti, a Bada i Toca napustili show!

Večerašnja epizoda popularnog kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" bila je zaista prožeta svim emocijama. Bilo je suza, smijeha, bijesa, ljutnje i panike, no na kraju su se ipak smirile strasti.

Press
07.12.2017 00:13

U srijedu navečer, svi su kandidati imali svoje greške, no najviše su, ipak, imali Bada i Toca stoga ni ne čudi činjenica da su supružnici morali napustiti popularni kulinarski trg. Oni su pred žiri servirali carpaccio od zubatca sa pestom od rukole za hladno predjelo, rimske njoke sa škampima i veloute umakom za toplo predjelo te biftek u umaku od zelenog papra za glavno jelo. Žiri je već prve prigovore imao na njihovom hladnom predjelu, gdje su Bada i Toca stavili previše češnjaka. Nisu se proslavili ni biftekom, jer nije bio dovoljno pečen.
Isti jelovnik pripremali su Anto i Antonio, koji su bolje spekli biftek od konkurencije. No, dok su Bada i Toca pretjerali s češnjakom, Slavonci su pak servirali sirovi luk uz biftek.
Nadam se da me netko sluša! Za ovo želim beneficirani radni staž!", kazao je Mate, koji je isto tražio više puta. Za razliku od glavnog jela, Anto i Antonio su bolje pripremali predjela, a najviše pohvala su zaradili zahvaljujući rimskom njoku, kojeg su izvrsno pripremili.
Andrej i Marijan su isto kao i Morana i Domagoj morali pripremiti tatarski biftek, lasagne s morskim plodovima i gljivama, a za glavno jelo filet romba s povrćem. Za razliku od oca i sina, Morana i Domagoj su žiriju servirali isti jelovnik no s puno manje komponenata i sve to zbog njihove loše organizacije i nedostatka vremena. Morana je tijekom kuhanja pustila suzu jer joj se, kako i sama kaže, sve nakupilo, a to je vidio i žiri, pa ju je poštedio solidnim komentarima.
Morana, rekao bih ti vaš rezultat ova tri jela, koja ste nam donijeli. Grešku ste napravili već od samog početka. Niste pročitali recept i niste se postavili prema zadatku onako kako ste trebali.", kazao im je Špiček i pritom podsjetio na redoslijed radnji prije početka kuhanja. Upravo zbog njihove loše pripreme i kuhanja, u dvoboju su pobijedili Andrej i Marijan i time postali prvi finalisti showa Tri, dva, jedan – kuhaj!".

natjecatelji 321kuhaj

Ocu i sinu u finalu će se pridružiti ili Morana i Domagoj ili Anto i Antonio. Tko će to biti i što nas čeka u novoj epizodi showa, ne propustite doznati u četvrtak u 21:40 sati na RTL-u!