Ostalo

ANKETA: Koji par zaslužuje titulu najboljeg hrvatskog amaterskog kuhara?

Sjećamo se trenutka kad se na 321-trgu nalazilo 20 natjecatelja. Kako vrijeme prolazi, tako se naš kulinarski show bliži svome kraju.

Press
21.04.2018 17:00

Prošlo je više od pedeset dana, od selekcijske faze pa sve do danas. Od ukupno 20 parova, ovih sedam uspjelo je proći više od pola puta, a svakim danom svaki od njih sve je bliži finalu.

1. Andrea Pavlović i Barbara Kulišić – mlade arhitektice, dugogodišnje prijateljice iz Splita tek sad su se opustile i počele svojim jelima oduševljavati žiri.

2. Josip Beber i Miroslav Jembrih – simpatični dvojac koji je dosad u showu dobio najviše domaćih zadaća od Tomislava Špičeka.

3. Vjekoslav i Davorka Letica – majka i sin dolaze iz Splita. Mama je prava maherica u kuhinji, dok Vjeko brine da na setu uvijek bude veselo i zabavno.

4. Loreta Bačić i Ivana Nemarić – vesele Zadranke uvijek su spremne primiti kritiku, ali i pohvalu. Poznate po zanimljivim receptima, ali i smijehu koji je zarazan.

5. Robert Čudić i Ivan Curić – par koji je dokazao da motori i dobra hrana ipak idu zajedno.

6. Nikolina Pirizović i Otto Grundmann – par iz Zagreba spaja nespojivo sa spojivim, gotovo da ne postoji namirnica s kojom se nisu susreli, a njihovi čudnovati recepti ponekad ih koštaju loših ocjena.

7. Barica Bistrički i Ružica Šoštar – Stare puce", kako su same sebe nazvale, žiri svojim jelima vraćaju u djetinjstvo.

Od ovih sedam parova koji zaslužuje pobjedu i laskavu titulu?U anketi glasajte za svog favorita!

Kulinarski show Tri, dva, jedan – kuhaj!" gledajte od ponedjeljka do četvrtka u večernjem terminu na RTL-u!