Ostalo

Ante i Martina: 'Nama je ovdje jedna minuta kao cijela godina!'

Planiraju li se to Martina i Ante oprostiti od 321-trga?

Press
13.04.2018 10:00

Ovaj tjedan se kod partnera iz Dubrovnika osjetila nervoza. Stalno su naglašavali da su izgubili volju za kuhanjem te da više nemaju motivaciju za daljnji tijek natjecanja. To se odrazilo i na njihova jela te, u konačnici, i na ocjene žirija.

Nismo ni očekivali bolje ocjene jer se nismo niti dovoljno trudili. Mi smo u jučerašnjoj emisiji rekli da se u ovoj borbi predajemo. Čekamo još prođu ova četiri dana. Nama minuta ovdje traje kao godina. Jednostavno, više se ne dajemo 100 posto. Pali smo skroz. Takve su nam i ocjene i to je uredu. Normalno je kad ne daješ sve od sebe da ne može ni proći dobro", komentirali su Martina i Ante i time potaknuli pitanje planiraju li možda sabotirati vlastita jela ne bi li u četvrtak završili u kuhoboju i zauvijek napustili show.

Ne, mi nećemo sabotirati nikoga jer smatram da to ne bi bilo fer i korektno prema vođama timova. Tu ćemo maksimalno dati sve od sebe i oprostiti se prijateljski", izjavio je Ante.

Hoće li Ante i Martina povratiti volju za kuhanjem ili će se, kako su sami rekli, prijateljski oprostiti od showa, saznajte u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj" već ovaj ponedjeljak, 16. travnja na RTL-u s početkom u 21:05!