Ostalo

Ante i Vjeko - novi kulinarski par!

Novi zadatak prisilno će spojiti simpatičnog i tihog Vjeku te glasnog i srdačnog Antu! Može li se već sada pretpostaviti da će ovaj duo biti zvijezda večeri showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'?

Press
17.04.2018 14:00

Voditeljica Doris Pinčić Rogoznica natjecateljima je pripremila pravo iznenađenje u vidu novog zadatka. Umjesto dosadašnje prakse da se kuha u paru, u večerašnjoj epizodi kuhat će samo jedan član para, dok će drugi glumiti" šefa i kao takav ne smije dirati niti hranu niti posuđe, već samo čitati recept i opisati način pripreme.

Da zadatak bude još kompliciraniji, a gledateljima zanimljiviji, Nikolina i Otto te Andrea i Barbara zarotirat će pomoćnike" šefova po radnim jedinicama. Tako će Otto kuhati kod šefice Ivane , Martina kod šefice Davorke , Ivan kod šefice Barbare , a Vjeko kod šefa Ante .

321kuhaj sezona 6

A, joooj! Moj prijatelj Vjeko nikako nije zadovoljan ovom kombinacijom koju su nam smjestili",govori Ante, koji će svih 75 minuta navoditi Vjeku kroz recept, upozoravati ga kako pravilno rezati namirnice i kako rolati sarmice. Tijekom kuhanja obojica će se tako dobro zabavljati, toliko da će postati previše sigurni u svoje kulinarske sposobnosti.

Nudim okladu cijelom setu! Piće za sve ako dobijemo ispod tri osmice!", šalit će se Splićanin dok pokušava balansirati između kuhanja i čišćenja radne jedinice.

Na 321-trgu će se u jednom trenutku čuti samo Antino bodrenje, što će nasmijati njegovu pravu kulinarsku partnericu Martinu , dok će drugi negodovati.

Cijelo vrijeme razmišljam što će to Vjeko i Ante skuhati. Ne ulažem puno nade u njihovo jelo. Ali, evo, slušam ih! Koliko čujem, oni se krasno zabavljaju! Ako ništa drugo, ovaj će dan proći u smijehu...", kazat će Martina, koja ne vjeruje da će spoj dvaju pomoćnika" rezultirati desetkama.

321kuhaj sezona 6

Hoće li ovo biti najzabavnija epizoda sezone showa Tri, dva, jedan – kuhaj!"? I hoće li kandidatima biti do šala i pošalica poslije ocjenjivanja glavnog jela s prilogom? Odgovore na ova i druga nepostavljena pitanja gledatelji će doznati večeras u 21:05 sati na RTL-u!