Ostalo

Ante otkrio tko mu je najbolji član žirija, ali Špiček nije na tom popisu...

Martina i Ante ne skrivaju koliko su nezadovoljni odlukama žirija. Ovaj su put otišli korak dalje i iskreno priznali koje članove žirija showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' simpatiziraju, a tko im se zamjerio.

Press
11.04.2018 14:00

Martina i ja vas najviše zovemo u pomoć. I sada vas zovemo da nam uljepšate ovaj radni dan, ali i da vam se zahvalimo na svim dosadašnjim savjetima i da pružim ruku najboljem mentoru u showu!", s osmijehom će reći Ante ovotjednom dežurnom kuharu, Mati Jankoviću . Martina i on smatraju da im se Mate jedini, od samog početka showa, trudi objasniti kako pravilno kuhati i da je uvijek bio skroz realan" u ocjenjivanju jela.

321kuhaj sezona 6

Naravno da će se Matino imenovanje najboljeg člana žirija pročuti 321-trgom brzinom svjetlosti pa će Tomislav Špiček doći do Dubrovčana kako bi provjerio je li možda došlo do promjene u njihovom mišljenju.

Dakle, Mate vam je najdraži kao dežurni kuhar. A tko je onda kod ocjenjivanja? Tko bi bio najpošteniji?", lukavo će Špiček uletjeti s pitanjem, nadajući se da će Martina i Ante spomenuti upravo njega. I hoće, ali u drugom kontekstu!

Iskreno, od srca, Mate i vaša kolegica Mateja su najbolji. A što se tiče vas i Ivana Pažanina , ne bi se htio više miješati... Imamo jako velike primjedbe. Uz vas i Ivana izgubili smo volju za kuhanjem...", ispalit će Ante, bez zadrške.

Hoće li mu ova otvorena iskrenost naštetiti u budućim ocjenama, tek ćemo vidjeti.

Ne propustite pogledati novu epizodu kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" večeras u 21:05 sati na RTL-u!