Ostalo

Autorskim jelom do prve desetke!

Panika na setu showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" zbog fazana dovest će do osrednjih izvedbi natjecatelja, no ne za sve njih! Kreativna ideja da se od fazana naprave kosani medaljoni dopala se žiriju, posebice Tomislavu Špičeku koji je Marini i Mariju dao prvu desetku ove sezone!

Press
08.03.2016 22:55

Natjecatelji su dobili zadatak da u 60 minuta očistite fazana od perja i kože te pripreme samo jedno konkretno jelo. Većina ih se odlučila pripremiti ovu pticu u pećnici, no s obzirom da je 'čerupanje' fazana uzelo dobar dio vremena, neki su u zadnji tren promijenili recept. Tako su Petra, Filipa, Ina i Dina umjesto konkretnog jela, pred žiri donosile komadiće fazana u salati ili kao ragu.

tri dva jedan kuhaj

Najhrabriji potez učinili su Marina i Mario – njihovi nuggetsi od fazana s kremom od pastrnjaka i ukiseljenim kupinama umočene u sirupu od vinskog octa, crnog papra, anisa, limete i drugih dodataka iznenadili sužiri, posebice Špičeka koji je jelo ocijenio prvom desetkom ove sezone!

tri dva jedan kuhaj

Jelo je vrhunsko! Mislim da ću ih kopirati", objasnio je svoje divljenje prema njihovim medaljonima, dok su Željka i Ivan imali same pohvale za odličnu ideju, izvedbu i realizaciju svog autorskog jela!

Da niste ponovili kremu od pastrnjaka, dala bih vam čistu desetku!", objasnila je Željka zbog čega im je dala devetku, baš kao i Ivan.

Marina i Mario sada vode na tablici ukupnih zbroja ocjena. Hoće li im zadatak improvizacije donijeti još koju odličnu ocjenu kojom bi potvrdili svoj status najboljih, doznat ćemo već sutra u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 21:05 na RTL-u !