Na upit kako se osjeća pred kamerama showa u kojem već drugu godinu zaredom ocjenjuje i kritizira natjecatelje koji se bore za titulu najboljeg kuharsko-amaterskog para Hrvatske i novčanu nagradu od 100.000 kuna, Ivan Pažanin je priznao kako sada djeluje mnogo opuštenije nego što je to bio slučaj kada je tek ušao u emisiju.
Prva i druga sezona showa doslovno je neusporediva. Nebo i zemlja. Prvu godinu bio sam jako u grču. Sve je to za mene bilo potpuno novo, bačen sam u vatru. I to višestruko. Prvo pred kamere, a potom i što se tiče interesa medija. Trebalo se jednostavno naviknuti na sve to, proći taj početak kada je najgore. Sada kada sebe gledam u ovoj drugoj sezoni, vidim da sam opušten. I stvarno mi je lijepo. Nemam više nikakvu tremu pred kamerom, uopće ih više ne zamjećujem", kazao je Pažanin koji se ponekad i previše opusti na snimanjima.
Često me iz produkcije upozoravaju da se ispravim. Čovjek se tako brzo navikne kao da je cijeli život tamo, interesantno je, barem meni", rekao je Pažanin dodajući kako se ove sezone još više zbližio s kolegom Tomislavom Špičekom , s kojim sve češće ulazi u verbalne konflikte.
Sve je spontano, sve je zezancija, ništa to nije predviđeno scenarijem. Baš smo "ud'ri jedan po drugome", ali sve kroz šalu. Super mi je ovaj show jer ništa nije namješteno i to mi je najbitnije od svega. Nema ničega lažnog i mislim da se to osjeti na malim ekranima" kaže Pažanin koji slovi za jednog od najpoželjnijih TV kuhara.
Njegovo srce rezervirano je zaAndreu Koprčinu, s kojom je već dulje u vezi. Obraku idjeci, kaže, ne pitaju gani njegovi roditelji.
"Davnih sam ja dana otplovio od kuće, i to doslovno", kaže uz smijeh, prisjećajući se dana kada započela njegovaprofesionalnakarijera - nacruiserima. Nakon snimanja showa posvetit će se drugoj sezoni vođenja trogirskog restorana 'Don Dino'.