Utorak je bio podjednako uspješan za oba restorana jer su i gosti i žiri svojim ocjenama i komentarima naglasili kako su sva jela bila ukusna i 'za prste polizati'. Čini se da kineska kuhinja odlično leži natjecateljima jer su svojim jelovnicima od tri slijeda jela nahranili istančana nepca članova žirija. Željka, Ivan i Tomislav su pohvalili svih šest jela – hrskavost rolica, ukusne raviole, odlično obrađeno povrće u woku, baš kao i voćni umak koji je upotpunjen pikantnim začinima, te zanimljivu tempuru u desertu...
Dlaka ili komad plastike u tanjuru jedne gošće restorana La Parenzana" mogli sudonijeti važnu odluku kod odabira pobjednika. Međutim, Vladimir i Doris su vrlo brzo pronašli rješenje kako udovoljiti nezadovoljnoj gošći i spriječili moguću slabu ocjenu s bogatijim desertom i šarmiranjem gošće. S obzirom da su oba restorana dobila isti zbroj bodova od gostiju (93), žiri je prevagnuo u korist Bijelog tima uz napomenu da su, unatoč dlaci u tanjuru, bili prizemniji od kuhara iz restorana Zagrebačku feng shui".
Parovi iz Bijelog tima sljedeća dva dana neće kuhati, ali će se zato parovi Crvenog tima boriti za ostanak u utrci najboljih. Sutra pripremaju jela prema popisima namirnica koje će im zadati Bijeli tim. Tko će se najbolje snaći i izbjeći odlazak u dvoboj , doznat ćemo u novoj epizodi gastro showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u srijedu u 20 sati na RTL-u!