Ostalo

"Bilo je kratko, ali slatko"

Simpatični bračni par zabavio se u showu, ponešto naučio i svojom tajnovitošću izludio najbliže. Ipak, najviše su oduševili svojim ponosnim oproštajem od showa kad su naglasili da na mlađima svijet ostaje.

Press
12.02.2016 12:25

U osmojemisiji showa "Tri, dva, jedan -kuhaj!"oprostili smo se od Silvei Dražena Đureiz Zagreba kojima će nastup ostati lijepa uspomena. "Možda se opet prijavimo kad nas zaborave. Bilo je kratko i slatko. Ekipa je super, žiri je sjajan i naučili smo ponešto", kaže nam Silvija kojoj je bilo najteže ništa ne govoriti susjedima, obitelji i prijateljima jer su sve htjeli znati unaprijed.

"Zabavan je to show, ali smo i ponešto naučili što me jako raduje. Primjerice, znamo da se pastrva ne čisti te da se meso za juhu stavlja u hladnu vodu da ne pocrni. Volimo gledati takav show koji ima i zabavnu, ali i edukativnu težinu. Treba se u ovim tmurnim vremenima i malo razveseliti", dodaje Silva koja nam je otkrila koji član žirija joj je ipak najdraži.

"Gospodin Špiček je legenda, ali i Željka je simpatična, a Ivan je osvježenje. Glumi ozbiljnost, ali je jako simpatičan. Svi su oni veliki profesionalci od kojih se puno da naučiti".

Silva će nastaviti gledati show kao i do sada, nadajući se da će jednog dana opet biti prilike za zauzimanje radne jedinice, jer su sada ipak veliki profesionalci.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.