Ostalo

Capraccio, kozice, pivsko tijesto, grdobina, brancin, teleći kotlet... Koji jelovnik odabrati?

Timovi će večeras morati izabrati između dva vrlo primamljiva, ali i vrlo zahtjevna jelovnika. Doznajte koji dio od pet sljedova bi mogao mučiti naše natjecatelje.

RTL
20.02.2017 17:53

Timovi Grad i Selo večeras će se okušati u srazu restorana. Osim što će se morati naučiti kako raditi u timu koji ne smije pucati po šavovima", a sve će nadgledati chef kojeg oni sami odaberu, natjecatelji će si morati i međusobno podijeliti uloge. Pet je radnih jedinica, što znači da svaki par u timu može raditi jedno jelo iz današnjeg jelovnika. K tome, dva člana tima moraju dvoriti goste.

Na jelovniku broj 1 u ponudi je cous cous salata sa sezamom za starter, juneći carpaccio za hladno jelo, rimski njoki sa kozicama kao toplo predjelo, grdobina u pivskom tijestu kao glavno jelo te jabuke u šlafroku za desert.

Jelovnik broj 2 sadrži salatu s ječmom za početak, carpaccio od cikle kao hladno jelo, veliki raviol punjen brancinom kao toplo predjelo, hrskavi teleći kotlet za glavno jelo i brza pita od jabuka za desert.

Koji će tim birati prvi? I, ono najvažnije, koji jelovnik će izabrati?

Ne propustite doznati večeras u 21:15 u novoj epizodi 'Tri, dva, jedan – kuhaj!'