Ostalo

Čistoća i urednost ulazi u ocjenu

S obzirom da više pažnje posvećuju pripremi jela, a sve manje čistoći radne jedinice, žiri je prisiljen priprijetiti natjecateljima – od danas se gleda i urednost!

Press
2017-03-06 19:03

Svaki pravi kuhar mora znati kako termički obraditi namirnice, kakve se s kakvima sljubljuju, kako prezentirati delicije gostu, kao i da je čistoća radne jedinice svetinja".

Članovi žirija nekoliko su puta upozoravali kandidate da pripaze na urednost dok kuhaju, no večeras će im opet ukazati na isto, ali s posebnim prizvukom da će nečista radna jedinica ući u ocjenu!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.