Ostalo

'Daleko smo dogurali i moramo početi ozbiljno ocjenjivati!'

U četvrtak navečer ponovno su pljuštale prosječno loše ocjene zbog razočaravajućih jela, a samo su rijetki uspjeli pokazati zavidno znanje.

Press
29.03.2018 21:34

Delikatna namirnica ostavila je kuhare amatere bez ideje, što je na kraju rezultiralo niskim ocjenama.

Najgore su prošle Andrea i Barbara , koje je Tomislav Špiček još prije same pripreme srnećeg filea upozorio da radije ne pripreme ništa, nego da unište ovu cijenjenu namirnicu.

Epizoda 36 - Kviz

Ja neću ni probati ovo meso jer je kompletno sirovo, zna se da inače uvijek preferiramo medium, a ovo je daleko od toga", rekla je Mateja Domitrović Sabo , s kojom se složio i Ivan Pažanin te dodao kako im ni riba nije uspjela jer je presuha. Za dva loša tanjura arhitektice su zaradile ukupno samo 9 bodova.

Epizoda 36 - Kviz

No, one nisu jedine koje su pogriješile. Sa samo jednim bodom više mogle su se pohvaliti" Loreta i Ivana , koje su također presušile ribu. Kad se koža odvaja od mesa, to znači da je vrag odnio šalu! Žao mi je vas, ali žao mi je i sebe koji to moram kušati", kazao je Mate Janković na što se nadovezao splitski kolega: Daleko smo dogurali i moramo početi ozbiljno ocjenjivati", zaključio je Pažanin.

321kuhaj pažanin

Za razliku od cura, Nikolina i Otto ponovno su zadovoljili iskusna nepca žirija te su za svoje inovativne i ukusne recepte dobili visokih 29 bodova. Mišanca je odlična uz ovu ribu, tijesto je perfektno, sve je fantastično", zadovoljno je kazao Pažanin s kojim su se svi složili.

Epizoda 36 - Kviz

Vi pokazujete jednu zavidnu količinu znanja, sve je perfektno odrađeno i mislim da bi i ostali kandidati mogli puno naučiti od vas. Zato ste i ovdje, da međusobno dijelite dobre recepte i učite jedni od drugih", pohvalio ih je Mate.

Na kraju večeri, kada se sve zbrojilo i oduzelo, na vrhu ljestvice ponovno su bili Nikolina i Otto, koji su postali vođe prvog tima. Nakon njih su slijedili Martina i Ante koji će sljedeći tjedan ići na zasluženi godišnji odmor, a treći na ljestvici postali su vođe drugog tima – Barica i Ružica !

Epizoda 36 - Kviz

Mladi zaljubljeni par u svoj je tim Zlatno prase pozvao Josipa i Miroslava, Loretu i Ivanu te Andreu i Barbaru , dok su se Stare puce , koje predvode simpatične sestrične, odlučile za Žutog i Ćaleta, Ivana i Roberta te Vjekoslava i Davorku .

Epizoda 36 - Kviz

Koji tim će pokazati više uspjeha, saznat ćemo u nadolazećem tjednu. Vašu omiljenu kulinarsku emisiju 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' ne propustite pogledati od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Epizoda 36 - Kviz