Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Pažaninove delicije

Donosimo vam tri recepta za prste polizat

Za sve gurmane, sladokusce i prave profesionalce u kuhinji, donosimo dva recepta našeg omiljenog chefa Ivana Pažanina.

Image
Press/ 15.4.2017. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Ako ne znate što biste kuhali za sutrašnji svečani ručak, ove delicije iz bilježnice popularnog člana žirija showa "Tri, dva, jedan-kuhaj!“ sigurno će oduševiti sve koji se nađu na vašem uskrsnom ručku.

Marinirana trlja na rikuli i matovilcu

12 komada trlje

Matovilac 0,1 kg

Rikula 0,15 kg

Limeta 2 kom

Naranča 3 kom

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Sviježi bosiljak

Šareni papar

Cvijet soli

Trlju očistiti i filetirati. Meso trlje marinirati u soku naranče, limete, maslinovog ulja i svježeg bosiljka. Na začinjenu rikulu staviti komade naranče, a preko salate posložiti trlju. Začiniti cvijetom soli, šarenim paprom i posoliti s bosiljkom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Upravo se čita

Image
SRETNO SVIMA!

Kandidatkinja Ana ima jasan cilj: 'Voljela bih ponoviti rezultat svoje buduće svekrve Bernardice'

Hobotnica inforno sa povrćem

Hobotnica mala 2,5 kg

Mladi baby krumpir 1 kg

Mrkva 0,4 kg

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lovorov list 3 kom

Češnjak 1 glavica

Ružmarin

Bijelo vino 0,3 L

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luk 0,3 kg

Maslinovo ulje

Hobotnicu  očistiti, a ako je velika, isjeći na jednake komade. Krumpir, povrće i hobotnicu peći u pećnici ispod folije. Pri kraju maknuti foliju i zaliti sa bijelim vinom te peći još malo dok ne uhvati koricu.

Tartar tuna sa aromatiziranim maslacem

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Tuna 0,7 kg

Wasabi krema

Chilly papričica 2 kom ( ne jako ljuta)

Cvijet soli

Bijeli papar

Maslac

Maslinovo ulje

Limeta

Naranča

Crna sol

Ružmarin

Tunu isjeći na sitne kockice, začiniti sa wasabi kremom, solju, paprom, chilly papričicom, sokom od limete i naranče te maslinovim ulje. Maslac istući u snijeg i po njemu posuti ružmarin i crnu sol.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
KREMASTO I FINO!

Specijalni umak koji morate probati

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba