Na jelovnicima oba restorana su riba u soli, salate od liganja i hobotnice, špageti ili rižoto s plodovima mora te kolačići s orasima. Čini se da su ovi riblji jelovnici ambiciozno zamišljeni, što bi mogao predstavljati problem Crvenom timu jer se nitko nije htio prihvatiti ribe pečene u soli, pa su Ina i Dina dobile taj zadatak, dok je u Bijelom timu stari morski vuk Vladimir zadužen za ribu u soli.
I ostali zadaci lijepo su raspoređeni u Bijelom timu, dok u Crvenom vlada nervoza – Željko ignorira šeficu Honoratu, Dinu je zapelo čišćenje ribe od iznutrica i svi imaju svoje mišljenje o Filipinom tijestu za kolačiće. Kako god bilo, oba restorana moraju pripremiti sva jela za 12 gostiju restorana i žiri.
Mislim da natjecateljima restoranski dan stvara popriličan pritisak. Tu je i podjela zadataka i timska suradnja i isporučivanje po 27 tanjura za svako jelo iz njihovog jelovnika. Zbilja im danas nije lak posao", objašnjava Željka dodajući kako shvaća koliki je teret na leđima natjecatelja.
Samo jedan restoran može pobijediti u današnjem dvoboju, a koji, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", večeras u 21:15 na RTL-u!