Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Organizirala drugu večeru!

Filipa Sorko napravila je drugu 'Tajnu večeru' u Zagrebu

Mlada Vinkovčanka Filipa Sorko, poznatija kao pobjednica 3. sezone RTL-ovog showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!', izazvala je oduševljenje gostiju.

Image
Foto: Tomislav Šilovinac
Press/ 28.11.2016. u 12:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Druga 'Tajna večera' održala se u Zagrebu, u prostoru gdje će se, ekskluzivno za M1 kablovsku TV,  uskoro snimati prva Filipina i Petrina zajednička kulinarska emisija. Emisija će biti usko povezana s temom filma, glumaca i Hollywooda, tako da je upravo to bila inspiracija  za drugu 'Tajnu večeru' i uvod u ono što tek slijedi.

Tako su gosti imali priliku među prvima vidjeti i boraviti u prostoru koji će uskoro postati scena za filmski kulinarski show te probati jela dostojna pravih glumačkih zvijezda. Naime, jela koja su bila na meniju te večeri, inspirirana su jelima koja su se tijekom godina našla na jelovnicima najglamuroznije filmske večeri, slavnoj dodjeli Oscara. 

Čar u organizaciji Tajnih večera je ta, da niti jedna nije ista, svaka je drugačija i potpuno unikatna. Ova hollywoodska nije bila niti slična onoj prvoj. Ova je za razliku od prve, bila tematska, Film i glamur storog Hollywooda. Gosti su u svojim poštanskim sandučićima dobili pozivnice u obliku starih retro ulaznica za kino i zadatak da se obuku što glamuroznije, sa što više nakita, šljokica, perja i baršuna. Gosti su, na naše oduševljenje, svoj zadatak shvatili vrlo ozbiljno, tako da su iz ormara izvukli sve svoje šljokičaste haljine, pernate šalove, bakine bunde, dok su dečki vratili dašak starih vremena s tregerima, Oxford cipelama i mašnicama oko vrata. Ova večer bila je rezervirana za glamur!

Što se sve pronašlo na jelovniku ove glamurozne 'Tajne večere', pogledajte sami u priloženim fotografijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Press/ 28.11.2016. u 12:36
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba