Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Ljeto u gradu

FOTO: Tomislav Špiček glavna atrakcija zagrebačke tržnice

„Stari“ član žirija RTL-ovog kulinarskog showa voli obići Dolac, no tamo uvijek ostane duže nego što je planirao…

Image
Press/ 12.8.2017. u 10:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Nova sezona gastro showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' omela je privatne planove sucu „starosjediocu“. Chef TomislavŠpiček član je žirija već petu sezonu zaredom, a s obzirom da su se prve četiri sezone snimale zimi, uvijek je našao vremena za ljetni odmor s obitelji. Međutim, ove se godine snimaju dvije sezone – zimska je odavno odrađena, a ljetna je u pripremi, zbog čega je naš chef Tomek ljeto proveo u gradu. Ali, kako kaže, zbog toga ne žali puno.

„Uvijek se veselim snimanjima nove sezone kuhanja u Jadran filmu. 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' mi je već odavno ušlo u krv i ne želim pomisliti što će se dogoditi kada se taj show prestane prikazivati na televiziji“, kazao je omiljeni kuhar kroz smijeh, dodajući kako mu je ovogodišnji 'presedan' u snimanju malčice promijenio privatne planove jer neće imati onaj pravi godišnji odmor s obitelji.

Image

Tomislav Špiček u šetnji Dolcem

Fotogalerija

Chefa Tomeka smo zatekli na najpoznatijoj zagrebačkoj tržnici Dolac. Bio je u potrazi za svježim, domaćim namirnicama za ručak koji će pripremiti gostima restorana 'Kaptolska klet', u kojem drži sva četiri kuta kuhinje. Nije trebalo dugo da ga kumice i prodavači na štandovima, ali i slučajni prolaznici prepoznaju. Sa svakim od njih je ugodno popričao, dok je s obožavateljima čak i uslikao jedan selfie za uspomenu.

Nova sezona kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' na ekrane RTL-a stiže ove jeseni!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Press/ 12.8.2017. u 10:06
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba