Priprema menija od tri slijeda je unjela paniku i nervozu među kandidate, a sa svojim su se najbolje u koštac uhvatili Natali i Hrvoje i za svoja jela od gostiju restorana dobili visokih 37 bodova.
Pod Pažaninovim su mentorstvom kuhali Katarina i Ozana, Natali i Hrvoje te Arsen i Željan, dok su sa Špičekom kuhali Sanja i Morena, Moira i Zdravko te Martin i Kristijan. Žakline je bila zadužena za brigu o tradicionalnim receptima koje su kandidati servirali gostima. Pažaninov tim je pripremao mariniranu trlju na rikoli i matovilcu, hobotnicu u pećnici s povrćem i rožatu. Drugi meni sadržavao je tartar tunu s aromatizirnaim maslacem, biftek s crnim tartufom i fritule. Srdele na tri načina, hlapovi s fetuccinima i rafioli su bili u trećem Pažaninovom meniju.
Špičekov tim je pripremao kuhani goveđi jezik i žgance s hrenom i uljem od oraha, juneće srce pirjano s cherry rajčicom i špeclima te kolač od kiselog vrhnja. Na meniju je bio i svinjski mozak na mladom luku, kolinjski paprikaš i medvjeđe šape. Tu su i štrukle na juhu, faširanci punjeni prepeličjim jajima i krpice sa zeljem te šnenokle.
Zadovoljan sam, uspjeli su sve to odradit. Kako je tako je, nije savršeno, ali je dobro. A gosti su uglavnom bili zadovoljni", komentirao je Ivan Pažanin. Najviše su podbacile Ozana i Katarina čija je hobotnica ostala uglavnom sirova, a najviše su pohvala za svoja jela dobili Natali i Hrvoje, Sanja i Morena i Moira i Zdravko. Moira i Zdravko su večeras dobili 34 boda, pa sveukupno imaju 156 bodova. Katarina i Ozana su od gostiju dobile 30 što je sveukupno 158 bodova. Natali i Hrvoje su večeras skupili najviše bodova, ukupno 37, pa sada imaju 159 sveukupno. Sanja i Morena su danas zaradile 34 boda, odnosno 157 bodova sveukupno. Martin i Kristijan su večeras bili najlošiji sa svega 25 dobivenih bodova. Sveukupno imaju 147 bodova. Arsen i Željan su s večerašnjim 31 bodom došli do sveukupno 145 bodova. Svi su parovi, osim Morene i Sanje i Ozane i katarine danas dobili i minus bod zbog neočišćene radne jedinice. Lov na nove bodove se nastavlja sljedeći tjedan!