Ostalo

Hlap i šparoge nježne su namirnice s kojima treba znati postupati

Kriteriji žirija postaju sve veći, namirnice sve zahtjevnije, a kandidati nikako da nauče kuhati bez stresa. Što će biti ishod svega toga, saznat ćete u novom tjednu vašeg omiljenog kulinarskog showa!

Press
08.04.2018 18:00

U ponedjeljak navečer kandidati će se susresti s dvije delikatne namirnice – hlapom i šparogama . Iako šparoge mnogima ne zvuče pretjerano zahtjevno, njihova pravilna priprema itekako zahtijeva puno pažnje i koncentracije.

321kuhaj hlap

Jednako tako, hlap je iznimno vrijedna morska namirnica koju visoka temperatura može u potpunosti uništiti, a, osim toga, vrlo je bitno s čime se kombinira kako se ne bi uništio hlapov poseban okus. Dosad su se kandidati pokazali kao maheri u pripremi mesnih jela, a ako prođu hlapov test", moći će se pohvaliti i pripremom morskih jela.

321kuhaj

U nadolazećem tjednu na setu će kuhati jedan par manje - u četvrtak su show napustili Žuti i Ćale , ali kuhanju se vraćaju Martina i Ante koji su protekli tjedan bili na zasluženom godišnjem odmoru.

Hoće li se kandidati snaći u pripremi hlapa i šparoga, kakve će nove delicije serivrati i koje će ocjene i komentare dobiti od stručnog žirija, ne propustite pogledati od sutra, 9. travnja u 21:05 sati na RTL-u!