Ostalo

Hlap unio razdor čak i među članovima žirija!

Epizoda showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!,' prikazana u ponedjeljak navečer, najbolje je dočarala koliko se ukusi članova žirija - razlikuju! Ono što je Pažaninu fenomenalno", Špičeku je bilo li-la". I obratno!

Press
09.04.2018 22:10

Ne kaže se uzalud da se o ukusima ne raspravlja. Pogotovo kada je u pitanju delikatna namirnica kao što je hlap . Ova morska delikatesa može se pripremati na razne načine, no uistinu je teško pogoditi baš taj jedan savršeni način koji odgovara ukusu svakog člana žirija!

Upravo se to dogodilo Davorki i Vjekoslavu , čiji je poširani hlap sa šparogama dobio zeleno svjetlo" od dežurnog kuhara Mate Jankovića i Ivana Pažanina .

321kuhaj sezona 6

Mislim da vam je sasvim slučajno ispao hlap ovako odlično. Dobili ste najbolji intenzitet mesa i omjer umaka. Vizualno je to dosta ružno odrađeno, ali vaš je hlap ostao napola sirov, a to se traži! Ni sami niste svjesni što ste napravili...", oduševljeno je pričao Pažanin o okusima hlapa koji pucaju u ustima". Njegovoj devetki na kuhači suprotstavila se petica Tomislava Špičeka , kojem polusirov hlap nikako ne odgovara", baš kao i Mateji Domitrović Sabo , kojoj je Vjekin i Davorkin tanjur ni vrit, ni mimo", taman za ocjenu šest.

Slična razlika u bodovanju dogodila se i kod kušanja Barbarinih i Andrejinih polpeta od puretine i rižota od hlapa i šparoga. Dok ih je Mateja nahvalila i dodijelila sedmicu, Pažanin je s nevjericom komentirao tanjure kao njihovim najgorim pripremljenim jelima u sezoni", okrenuvši pritom tek četvorku na kuhači.

321kuhaj sezona 6

Danas se nitko u žiriju ne slaže s mišljenjem drugog člana, što je potpuno normalno! Svaki od nas je tu da kaže svoj komentar, da opiše jelo onako kako misli da je najbolje...", otkrio je Pažanin zbog čega tolika lepeza različitih ocjena od strane žirija.

Sutra natjecatelje očekuju novi izazovi, koji im mogu pomoći da pronađu zlatnu sredinu ukusa članova žirija. Hoće li im to poći za rukom, doznat ćemo u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 21:05 sati na RTL-u!