Ostalo

Hoće li se gosti napiti od juhe s votkom?

Neobična juha od rajčice kombinira klasične sastojke juhe s vrlo inovativnim rješenjima. Tako će se u juhi, koju su pripremali Morana i Domagoj, naći i votka. Upravo zbog ovog sastojka tim Marsonija nada se da će momci uživati u juhi na nesvakidašnji način.

Press
21.11.2017 18:00

U utorak navečer u popularnom showu Tri, dva, jedan – kuhaj!", Morana i Domagoj dobili su zadatak pripremiti ukusnu juhu od rajčice s votkom kao uvod u večerašnju momačku večer. Kako to već priliči takvom događaju, momci su uvijek željni dobre hrane i pića, a sigurni smo da ne postoji bolje rješenje od spoja oba elementa. Za juhu od rajčice s votkom Morana i Domagoj koristili su konzerviranu rajčicu, votku, crveni luk, mrkvu, maslinovo ulje, sol, papar i šećer. Baš kako bi se osjetila ta votka u ovoj neobičnoj juhi, Mateja i Tomek savjetovali su Morani i Domagoju da uliju votku pri kraju kuhanja.

Uvijek stavljam votku pri kraju. Dakle, juha treba prokuhati i onda pri kraju uliti votke kako bi se osjetila ta alkoholna nota!", kazao je Tomek, tužan što večeras neće moći probati njihovu juhu.

Na što se treba paziti kod pripreme ovakve juhe, poslušajte sami u priloženom videu!