Ostalo

I na Mediteranu dobre čvarke prave!

I dok su neki natjecatelji showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" sinoć spajali nespojive namirnice, recimo čvarke i masline, Franka i Mirna su se odlučile za što jednostavniju izvedbu i za svoje prve čvarke ikada dobile najbolje ocjene dosad! Prvu devetku na kuhači dao im je upravo Tomislav Špiček!

Press
01.03.2016 22:55

Iako su bile u panici zbog današnjeg zadatka i otvoreno priznale da će prvi put u životu spremiti čvarke od samog početka, prijateljice Mirna i Franka 'rasturile' su ocjenama. Mirna, koja je inače vegetarijanac i nikada ne koristi sol u hrani koju kuha za sebe, prvi je put koristila prešu za istiskivanje čvaraka. Da ju je dobro koristila, pokazuju dvije osmice i jedna devetka na kuhačama žirija.

Uh, slani su k'o more. Ali su odlični.", pohvalio ih je Špiček .

tri dva jedan kuhaj

Isti zbroj ocjena, ukupno 25, dobili su Anka i Ivan , i to za čvarke koji izgledaju kao da su spremni za trgovinu". Anka je ujedno dobila i pohvalu za meki i ukusni kruščić kao prilog.

tri dva jedan kuhaj

Tomislava i Katarinu panika oko spremanja čvaraka toliko je uplašila da nisu stigli napraviti prilog, pa su posudili pogače od Doris i Luke. Taj spoj čvaraka i maslina nije im donio najbolje bodove pa se prijatelji iz Splita i dalje nalaze na dnu tablice ukupnog zbroja ocjena. Hoće li im stres-test pomoći da poprave stanje na tablici, doznat ćemo sutra u 21:15 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.