Ostalo

Imaju li natjecatelji problema s mozgom?

Nova grupa natjecatelja showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' započela je svoju kulinarsku avanturu vrlo ambicioznim receptima. Je li moguće skuhati sarmu, pačja prsa, janjetinu s bižima i teleći mozak u svega 60 minuta?

Press
2018-02-19 14:05

U posljednjem selekcijskom tjednu osam se parova bori za prolaz u drugi krug natjecanja. Žiri nije bio ushićen onime što su bivši natjecatelji donijeli na kušanje pa nova grupa kuhara-amatera mora dati i 200% sebe kako bi već u samom startu popravila dojam i loš predosjećaj žirija.

321kuhaj sezona 6
321kuhaj sezona 6 FOTO: RTL

Zbog toga su natjecatelji izabrali vrlo zanimljive namirnice koje se ne kuhaju svaki dan, niti se poslužuju u svakom restoranu...

Ja nikada nisam radio s mozgom. Recite mi, kako ćete ga koristiti? Zašto ga perete vodom? Ja vas to pitam da znate objasniti i gledateljima zašto radite neke stvari s mozgom...", provocira Tomislav Špiček natjecatelje, znajući da će ih svojim dvosmislenim pitanjima dodatno zbuniti.

321kuhaj sezona 6
321kuhaj sezona 6 FOTO: RTL

No, ponekad se i žiri iznenadi otkačenim smislom za humor kandidata, pa će tako na pitanje Znaju li gdje se mozak uopće nalazi", Špiček dobiti odgovor – Kako kome !", i time nasmijati sve prisutne na setu.

Tko je kuhao mozgom, a tko bez mozga, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 20 sati na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.