Ostalo

Ina i Dina ispale iz natjecanja!

Iako je žiri showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" ostao šokiran jelima koja su im Ina i Dina te Snježana i Željko pripremili u troboju, jela sestrični iz Siska ipak su za nijansu bila lošija od onih zagrebačkog bračnog para. Posljednju kap tolerancije prelile su njihove gotove namirnice i jela koja su već nekoliko puta bila poslužena.

Press
21.04.2016 23:22

Žiri se u četvrtak navečer nije prestajao čuditi natjecateljima i njihovim jelima. Najkomentiranija su bila jela Snježane i Željka , te Ine i Dine .

Ne možemo vjerovati što jedemo... Ovo je ludo!", komentirala je Željka tijekom kušanja Ininih i Dininih banana poslužene kao desert, a koje je Ivan odbio komentirati.

tri dva jedan kuhaj

Ne znam zašto su si zadale tako jednostavan zadatak. To nije na njihovom nivou. Njihova jela su bila ok, nisu bila neukusna, ali su stvarno bila prejednostavna. To je kao kad doma radiš ručak na brzinu, pa imaš gotov kukuruz, grah, začine, tortilju... Nisu si zadale puno posla. Kao da su se predale.", rekao je Špiček .

Kušajući jela sva tri slijeda jela u troboju, žiri nije mogao vjerovati kao da su se parovi natjecali koga da se izbaci van, a ne tko će ostati. Sva tri jela Snježane i Željka bila su jako loše izvedena. Upotrijebili su krivu vrstu riže, meso im je ispalo sirovo, u desertu nisu prokuhali kremu... No, sudeći prema odluci žirija, Ina i Dina su se još više potrudile da ih se izbaci iz showa zbog gotovih namirnica i manjka ideje i volje za daljnjim kuhanjem.

tri dva jedan kuhaj

Filipa i Petra su bile jedine svijetle točke troboja. Špiček je pohvalio njihova mekana guščja jetrica i dijetalni desert s domaćim keksima. Djevojke zajedno sa Snježanom i Željkom nastavljaju utrku za titulom najboljeg kuharsko-amaterskog para. Stoga ne propustite pogledati nove nastavke gastro showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", od ponedjeljka do četvrtka u 21:15 na RTL-u!