Ostalo

Instagram profili od kojih cure sline!

Kandidati showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' na svojim društvenim mrežama često objavljuju delicije koje su pripremili kod kuće. Čini se da ih je kulinarski show naučio mnogočemu jer svako jelo izgleda savršeno!

Press
27.11.2017 10:30

Pet natjecateljskih parova svojim se kulinarskom umijećem bori za titulu najboljeg kuharskog para amatera u Hrvatskoj. Natjecanje je došlo do razine na kojoj se greške sve manje toleriraju pa kandidati često vježbaju" kod kuće pripremajući zanimljiva jela.

Morana Mijač nedavno je pripremila rižoto s porilukom, butternut tikvom, pancetom od crne svinje i lješnjacima te se pohvalila na svom Instagram profilu.

Njezin kulinarski partner u natjecanju, Domagoj Žulj zadivio je svoje pratitelje ružičastim raviolima od cikle koje je napunio svježim kravljim sirom i pršutom te ih polegao na pirjane tikvice s vrhnjem, a sve je obogatio s nekoliko kapi domaćeg maslinovog ulja koje je dobio od Morane.

Andrej Mokos poigrao se pilećim fileom koji je postavio na kremastu posteljicu i tome dodao karamelizirani luk.

Anto Mandura držao se nešto tradicionalnije kuhinje pa je pripremio domaće kiflice kojima nitko ne može odoljeti.

Ako je suditi po njihovim Instagram objavama, kandidati su se usavršili u prezentaciji i pripremi jela pa se očekuje da će u nadolazećim epizodama žiri ostaviti bez riječi.

Hoće li to stvarno biti tako, ne propustite pogledati večeras u 21:40 sati na RTL-u!