Play ponuda
Play ponuda
Ništa bez Slobodne Dalmacije

Ivan Pažanin ne propušta vijesti iz Dalmacije

A iako se udomaćio u Zagrebu, mladi chef i član žirija „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ Ivan Pažanin ne propušta provjeriti što se događa u njegovom rodnom gradu svakodnevno čitajući Slobodnu Dalmaciju.

Image
Press/ 14.3.2016. u 13:32
Play ponuda

Kada biste morali nabrojiti tri stvari koje vam prve padnu na pamet pri pomisli na Split, vrlo je vjerojatno da bi to bili riva, Hajduk i Slobodna Dalmacija. A najčešće te tri stvari idu u paketu - dok čitate članke o Hajduku u Slobodnoj Dalmaciji pijete kavu na rivi.

Tako je Ivan Pažanin, čekajući susret s prijateljima na glavnom zagrebačkom trgu, vrijeme kratio upravo prelistavajući omiljenu dnevnu tiskovinu Dalmatinaca. Kao svaki pravi Dalmatinac novine je čitao od zadnje stranice  jer prvo valja provjeriti osmrtnice, a onda i sportske teme, dok se za politiku vodi onom poznatom izrekom Meštra iz „Velog mista“ – neće politiku u svoju butigu.

Mada mu more nije u blizini, Pažanin je već ranije otkrio da mu Zagreb ima posebnu čar. A dok šeće metropolom neizbježni su i susreti s prolaznicima te, naravno, selfiji. 

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
ŽELIM ZNATI VIŠE!

Naučite razliku između muflona i jelena!

Play ponuda

Više s weba