Željka Klemenčić, Tomislav Špiček i Ivan Pažanin u ponedjeljak 30. siječnja upoznat će novih deset parova koji se natječu za titulu najboljeg amatersko-kulinarskog para i novčanu nagradu od 100.000 kuna! Kako bi svi oni imali isti tretman, u prvom će se tjednu predstaviti žiriju na originalan način.
Natjecatelji će se vraški potruditi kako bi svojim kreativnim i maštovitim kombinacijama namirnica, okusa i ukrašavanja tanjura osvojili zahtjevna nepca našeg žirija. U prvoj epizodi svaki će natjecateljski par na stol za kušanje donositi čak četiri predjela, po dva recepta za toplo i dva za hladno predjelo, dok će u drugoj i trećoj epizodi Špičeku, Pažaninu i Željki donositi po dva recepta za glavna jela.
Žiri će tako svoja nepca častiti s već iskušanim jelima poput štrukli, tartar bifteka, hobotnice na salatu, paštete od tune, tortilja, filanih paprika i pohanih palačinki, dok će monotoniju pokušati 'razbiti' upravo jela čudnih imena poput torte od luka, sendviča od patlidžana, plavih njoka pa i ona zahtjevnija za pripremu poput goveđih šnicla u umaku od piva, punjenih rajčica s koktelom od kozica, guščjih jetra s jabukom i šljivama ili šarana.
Žiri će imati pune ruke posla jer su ovogodišnji kandidati itekako zagrizli za pobjedu!
Kome je pošlo za rukom i pogodio ukus iskusnog žirija, ne propustite doznati u ponedjeljak 30. siječnja u 21:15 na RTL-u!