Nije neki komplicirani recept, dapace, vrlo je jednostavan. Zasto ga stavljam? Jer nemam pametnija posla. Nedjelja je, ja sam sit. Uskoro se opet skidam sa ugljikohidrata pa koristim guzvu. Tagirajte pastoljuba srcu vam dragog", napisao je Mate na Facebooku i razveselio svoje pratitelje detaljnijim opisom smiješno jednostavnog" recepta kojeg vam prenosimo u cijelosti (baš kako je Mate i zapovjedio" jer "sharing is caring").
1.Pesto, pasta, sušene cherry rajčice, mozzarella burrata, pa još malo parmezana jer toga nikad dosta. Maslinovo ulje i češnjak nisu na slici.
2.Skuham pastu da i sačuvam malo vode...trebati će, ne bacajte to kada kuhate. Skroz sexy umak se od toga može napraviti. Dakle, vodu dobro posolite. Ljudi to često zaborave, vjerovali ili ne.
3.Na tavu stavite maslinovo ulje, zagrijte ga i stavite češnjak. Taj miris kada češnjak lupi maslinovo ulje je divan. Žešća klasika. Tko ne voli miris češnjaka fali mu daska. Ima issues.
4.Na to roknemo sušenu rajčicu. Skroz sexy sam rajčicu nabavio. Jedem ju kao snack. Sad roknemo vodu od paste, kratko prokuhamo...
5.Dodamo tjesteninu, stavimo pesto. Bas mi je žao sto nisam imao ricitte jer bi i nju roknuo. To bi bilo mrak. Al imam ja drugih aduta... I jos parmezana...
6.Sve istresemo i stavimo gore mozzarellu burratu i sve izmiješamo i krkanje.... tako jednostavno, a tako efektno.... dobar tek.