Ostalo

Jetra, bubrezi i mozak izazvali paniku i nervozu u Tri, dva, jedan - kuhaj!" restoranima

Za kraj tjedna kandidati kuhaju podijeljeni u dva tima, odnosno na dva restorana, svaki pod mentorstvom jednog chefa.

Press
27.04.2017 14:28

Svaki par će pripremati meni od tri slijeda, a njihova će jela kušati gosti restorana. S obzirom na to da večeras show neće napustiti nitko, bodovi koje osvoje pribrojit će se ukupnom broju bodova s kojim natjecatelji sljedeći tjedan nastavljaju borbu do finala.

Pod Pažaninovim će mentorstvom, po vlastitom odabiru, kuhati Katarina i Ozana, Natali i Hrvoje te Arsen i Željan, dok će sa Špičekom kuhati Sanja i Morena, Moira i Zdravko te Martin i Kristijan. Žakline će biti zadužena za brigu o tradicionalnim receptima koje će kandidati servirati gostima restorana. Pažaninov tim će pripremati mariniranu trlju na rikoli i matovilcu, hobotnicu u pećnici s povrćem i rožatu. Drugi meni sadržava tartar tunu s aromatizirnaim maslacem, biftek s crnim tartufom i fritule. Srdele na tri načina, hlapovi s fetuccinima i rafioli su u trećem Pažaninovom meniju.

Špičekov tim priprema kuhani goveđi jezik i žgance s hrenom i uljem od oraha, juneće srce pirjano s cherry rajčicom i špeclima te kolač od kiselog vrhnja. Na meniju je i svinjski mozak na mladom luku, kolinjski paprikaš i medvjeđe šape. Tu su i štrukle na juhu, faširanci punjeni prepeličjim jajima i krpice sa zeljem te šnenokle. Recepti su dosta zahtjevni, mislim da će biti teško ludilo. Očekujem i nervozu i paniku, probat ćemo izvući", kazao je Pažanin. Toliko toga ima za mijesit, jedno za štrukle, drugo za krpice, pa toliko toga treba ići na vatru, ne znam, ovo će biti danas jako teško", komentirao je Kristijan.

Nervoza i strah su prevladali, a čini se da će najviše problema s receptom imati upravo Kristijan i Martin, a hoće li i njihove ocjene večeras biti najlošije, doznajte u 21:20 na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.