Ostalo

"Kad mi poslužite ovakvo jelo, najradije bi lupao glavom u kameru!"

Odvažnost i inovativnost se nisu isplatile Ozani i Katarini koje su večeras za toplo predjelo žiriju odlučile poslužiti "avojaje". Komentari Ivana Pažanina, Tomislava Špičeka i Žakline Troskot govore sami za sebe.

Press
04.04.2017 23:30

Ozana i Katarina ne znaju što rade", kratak je bio Pažanin. Kad vi poslužite ovako jelo, ja bi sad najradije lupao glavom u ovu kameru ovdje. Kakav je ovo nadjev, kakvi su ovo komadići, pa u četrdesetoj smo emisiji!", dodao je. Što se glavnog jela tiče, opet vas dragi Bog čuva jer ni same ne znate kaj ste napravile", komentirao je Špiček.

A ovo je katastrofa, ugrijani avokado i jaje unutra, ne osjećam ništa. Ovako se avokado ne radi", dodao je. Osim avokada i jajeta, djevojke su žiriju kao glavno jelo servirale teleću roladu s kestenima.

Arsen i Željan su prirpemali prokulice s pancetom i sirom i pohane palačinke koje, kao glavno jelo, nisu impresionirale žiri, unatoč tome što su bile ukusne. "Čini mi se da je to u redu za petu emisiju, ali ne i za četrdesetu", kratka i jasna bila je Žakline. Moira i Zdravko nisu uspjeli izvesti predjelo onako kako su zamislili, pa je tjestenina s lisičarkama i tikvicama ispala prekuhana. Nisu pravilo odradili ni janjeće kotlete.

Tijesto su zeznuli i Natali i Hrvoje, no pačja prsa u soja umaku su ispala odlično. Problema s tijestom, točnije punjenim raviolima, su imali i Martin i Kristijan. Punjenje od pršuta i špinata je bilo ukusno, ali preteško, a ravioli nisu bil jednaki veličinom niti jednako kuhani. "Sve je previše aromatično, mirisno i jako da bi se moglo sljubit. Fino ste zamislili jelo, ali težina aromatičnosti je prevelika. Kad se sve spojilo, nije išlo", komentirao je Pažanin.

Sanja i Morena su pripremile čips od parmezana i namaz od boba, pinjola i mente te varivo s janjetinom. Predjelo je dobro sjelo Pažaninu, no u glavnom jelu je i njemu i Žakline nedostajalo začina. S druge strane, Špičeku je sve bilo super, pa su cure zaradile svoju prvu devetku kao par.

Anna i Sara su zeznule povrće koje je na tanjur stiglo "nit kuhano, nit pečeno", a Špičeku nije odgovaralo baš ništa što su servirale. Upravo su njih dvje dan završile na dnu tablice s najlošiijim ocjenama i ukupno imaju svega 19 bodova. Najboljii su večeras ponovno bili Arsen i željan koji uvjerljivo vode na tablici s ukupno 43 boda.