Ostalo

Kad se male ruke slože, sve se može!

Brzim bajkerima, Robertu i Ivanu današnjih 60 minuta bilo je i više nego dovoljno za pripremu jela pa su mladim arhitekticama uskočili prilikom čišćenja radne jedinice.

Press
10.04.2018 18:00
321kuhaj sezona 6

Jedna od ključnih stavki u kulinarstvu jest čistoća, odnosno urednost. Od samih početaka žiri jako vodi brigu o tome te je za svaku neočišćenu radnu jedinicu natjecatelje počeo kažnjavati negativnim bodovima, odnosno oduzimanjem jednog boda. Robert i Ivan današnji su izazov, takozvanu 'slagalicu strave' bez ikakvog stresa dovršili čak i prije isteka zadanog vremena, pa su tako ostalim kolegama odlučili pomoći u pranju suđa i 'glancanju' radnih jedinica. U jednom trenutku pojavio se Robi. Vidim, hvata se krpe, pere, slaže suđe. Onda se pojavio Ivan, pa smo nas četvero funkcionirali kao mašinerija. Super što su nam uskočili pomoći i tako nas spasili. Bili su organiziraniji nego nas dvije", komentirale su Barbara i Andrea.

Čija će radna jedinica ostati neočišćena i tko će dobiti jedan bod manje, saznajte večeras u novoj epizodi Tri, dva, jedan – kuhaj!" s početkom u 21:05 na RTL-u!