Ostalo

Kako napraviti jelo koje nikad nisi vidio?

Večeras ćemo saznati tri jako zanimljive stvari koje će svima biti od velike pomoći u kuhinji, a i u ljubavnom životu: što je to vinska pjenica i kako je napraviti, recept za jelo na koje je palo" najviše žena te kako provjeriti jesmo li savršeno ispekli pačja prsa.

Press
08.03.2017 14:20

Nošeni optimizmom jučerašnjeg razvaljivanja u večerašnji izazov kulinarskog showa Natali i Hrvoje kreću puni samopouzdanja. Za razliku od njih, Ana i Tin su svjesni da će možda i današnje njihovo jelo, zajedno s posuđem, završiti u smeću.

Mirnu i staloženu pripremu jela nedugo nakon početka narušit će Tomislav Špiček donoseći na svaki pult jaja, bijelo vino i metalnu zdjelu, te zadajući kandidatima dodatni zadatak: wine chateau! U najmirisnijem studiju nastat će prava drama jer nitko od kandidata nikad nije pripremao, a dobra većina nikad nije ni vidjela, a kamoli jela vinsku pjenicu.

Kristijan će nam otkriti recept za jelo uz pomoć kojeg je on osvojio više od 10ženskih srca pa se nada da će mu to danas uspjeti i s muškim dijelom žirija.

Martin i Kristijan

Natali i Hrvoje žele i dalje biti uspješni i dobro nagrađeni, pa igraju na sigurno i poznato, tako da su odlučili pripremiti pačja prsa u woku. Pažanin će nam svima otkriti i pokazati kako profesionalci provjeravaju jesu li pačja prsa idealno pripremljena, tj. jesu li izvana dovoljno pečena, a unutra ostala medium".

Arsen i Željan će nam objasniti koja je razlika između rafiola i raviola... Ili je to ipak ista stvar?!
Ne propustite večerašnju epizodu showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" u 21:05 na RTL-u!