Punjena jaja često se pripremaju u vrijeme Uskrsa, ali uvijek su poželjan gost svakog stola. U nastavku vam donosimo recept uz pomoću kojeg ćete ih pripremiti s hrenom.
Za pripremu vam je potrebno:
- tvrdo kuhana jaja
- limunov sok
- majoneza
- hren
- vlasac
- peršin
- sol, papar
![Jaja](https://images.rtl.hr/media/images/884xX/Apr2021/cro-852601b4-8f26-11ec-8324-0242ac120025_169268.jpeg?v=d380&fop=fp:0.50:0.50)
(FOTO: Pexels)
Jaja najprije skuhajte, ogulite pa raspolovite po dužini. Izvadite žumanjke pa ih posolite i popaprite te izmiješajte s limunovim sokom, majonezom te nasjeckanim hrenom i vlascem.
Sada bjelanjke napunite s pripremljenom smjesom od žumanjaka i začina i vaša su punjena jaja gotova.
Punjena jaja možete poslužiti uz suhomesnate nareske i sir ili ih poslužite kao prilog glavnom jelu.