Ostalo

Kako se rade teleće brizle

U sinoćnjoj epizodi showa "Tri, dva jedan - kuhaj!", Tomislav Špiček napokon je došao na svoje. Pokazao je natjecateljima zašto slovi za jednog od najboljeg chefa Hrvatske kada je u pitanju domaća, tradicionalna kuhinja pripremajući teleće brizle.

Press
01.03.2016 11:10

Svi parovi Bijelog tima sinoć su mogli pratiti demonstraciju Tomislava Špičeka, i pritom naučiti što su i kako se pripremaju teleće žlijezde.

Špiček je ovaj put natjecateljima pokazao kako pripremiti brizle na dva načina, pržiti 'na naglo' s mirodijama, te umočene u lijevano tijesto. Za prilog je pripremio palentu uz poseban umak od luka i vrhnja.

Recept po fazama pogledajte u videu.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.