Ostalo

Kandidati trebaju biti na oprezu jer bi se lako mogli opeći!

Zbog današnjeg Željkinog zadatka, natjecatelji showa Tri, dva, jedan – kuhaj!" na svojim će radnim jedinicama imati i sat i termometar. Iako će se isprva obradovati što će po prvi put u životu pripremati pečenu kremu na bazi jaja i slani karamel, postoji opasnost da se ne snađu s obradom namirnica, ali i da se opeku na vrlo vruću karamel smjesu!

Press
17.05.2016 15:14

Željka Klemenčić zadužena je za današnji zadatak koji, već tradicionalno, ne sadrži meso niti ribu. Natjecatelji su oduševljeni što će po prvi put u životu raditi flan od parmezana sa slanim karamelom od bućinih sjemenki.

tri dva jedan kuhaj

S obzirom da u pripremi pečene kreme od jaja trebaju paziti na vrijeme, kandidati će na svojim radnim jedinicama moći koristiti sat, dok će im termometar biti od velike važnosti kod kuhanja karamela . On je vrlo osjetljiv kod pripreme jer, osim što u sekundi može izgorjeti na temperaturi od 165C, od nestručnog korištenja mogu nastati opekline.

tri dva jedan kuhaj

Nisam ni sama znala jesam li kandidatima dala prelagan ili pretežak zadatak, bilo mi je teško odlučiti upravo zbog toga što se prvi put susreću s karamelom. Tada ti je sve šok i stresno i čini se komplicirano. I postoji objektivna opasnost da se netko od njih pofuri i opeče", objasnila je Željka zašto se odlučila za karamelu kao novi zadatak.

Hoće li se slastičari Doris i Luka, te Petra i Filipa nakon ove slatke večeri popeti na ljestvici ukupnih ocjena? Doznat ćemo već u 20:15 sati u novoj epizodi kulinarskog showa Tri, dva, jedan – kuhaj!", samo na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.