Ostalo

Kandidati zabrinuti: Današnji dan je jedna velika nepoznanica!

Nasumičnim odabirom natjecatelji će krenuti prema radnim jedinicama na kojima će ih dočekati recept koji večeras pripremaju.

Press
28.11.2017 14:00

Nakon jučerašnjeg popravnog, danas slijedi ponavljanje, ali ne vlastitih, već tuđih recepata. U novom zadatku naziva 'tvoj red' večeras će se kuhati po receptima natjecatelja koji se nalaze u showu. To su recepti koje su kandidati već pripremali u 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' i za ta jela su dobili pohvalno visoke ocjene.

Cilj današnjeg zadatka je slijediti recept kolega i potruditi se napraviti još bolje jelo od originala. Na svakoj radnoj jedinici nalazi se po jedan recept te će svaki natjecateljski par nasumičnim odabirom zauzeti jednu poziciju. Na Dorisin znak kandidati će se zbunjeno rasporediti po jedinicama u nadi da ih njihova intuicija nije prevarila.

Danas je definitivno velika nepoznanica, ne znamo čiji recept ćemo dobiti, ne možemo ništa birati, totalna tabula rasa!", zabrinuto je izjavio Marijan koji se, kao i svi ostali, potajno nada da neće dobiti pripremu vrata od Bade i Toce .

Osim što je moguće da ih zapadne komplicirani i neželjeni recept, postoji mogućnost da kandidati zauzmu jedinicu na kojoj se nalazi njihov vlastiti recept! Kome će se sreća osmjehnuti, a tko će zapeti u rupi bez ideje za izlazom, ne propustite pogledati večeras u21:40 na RTL-u!