No, u nekim stvarima možemo si pomoći i olakšati taj težak zadatak. Saznajte kako izmiksati rijetko tijesto, kremu ili kremastu juhu, a da kuhinja nakon toga ne nalikuje na bojno polje.
Kreme različite gustoće, dodavanje rijetkih sastojaka, neodgovarajuća posuda za miksanje znaju izbaciti iz takta i najstrpljivije kuharice, pogotovo ako ste u žurbi i često zanemarite taj dio pripreme svojih kolača. Pospremanje i čišćenje nakon završetka kuhanja samo nam oduzima vrijeme, a i rijetko kada to temeljito činimo jer smo umorni nakon što smo dali sve od sebe tijekom priprave.
Dok mikserom miješate sastojke, špricanje i stvaranje mrlja na zidu, radnoj ploči i kuhinjskom namještaju možete izbjeći pomoću jednostavnog trika. Probušite dvije rupe u plastičnom tanjuru i metnite ga na mutilice miksera pa njime poklopite posudu za miksanje i miješajte s užitkom.
Još savjeta pronađite OVDJE .