Ostalo

Košarica puna nepoznanica dočekala kandidate!

Večerašnji zadatak naziva snađi se" nekome će donijeti puno uspjeha dok će druge potpuno izbaciti iz takta.

Press
02.04.2018 12:00

Započeo je novi tjedan na najpoznatijem kulinarskom trgu, a vođe timova Ružica i Barica te Nikolina i Otto moraju dobro razlučiti sve prednosti i nedostatke svoje ekipe kako bi svakom natjecateljskom paru dodijelili odgovarajući zadatak. No, ovog puta će to biti nešto teže nego inače jer će ih na radim jedinicama dočekati neugodna iznenađenja.

Današnja košara je puna nepoznatih namirnica, to će stvarno biti pravi izazov! Divlja riža, medaljoni od soje, sve što ne radimo doma, ali krećemo jako!", ohrabrivale su se Loreta i Ivana dok su nesigurno gledale što sve trebaju danas pripremiti. Uz navedene namirnice, u košarama će se, između ostalih, naći i goji bobice, psyllium ljuskice i čičoka. Natjecateljima će biti teško u jela ukomponirati namirnice koje nikada nisu pripremali te za koje nikada nisu niti čuli, ali svi će se hrabro uloviti izazova.

Na kraju večeri, žiri će svojim ocjenama najbolje pokazati hoće li se isplatiti hrabrost i odvažnost u kuhinji ili je kandidatima ponekad bolje držati se onoga u čemu su dobri, stoga ne propustite pogledati novu epizodu showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u 21:05 sati na RTL-u!