Ostalo

Kuhanje u skladu s prirodom nikad nije bilo lakše: Slatki recept s kojim možete početi svoje dmBio putovanje

Sve više nas želi živjeti održivije, a vremena kada su ekološki proizvodi bili luksuz davno su iza nas.

dm
22.11.2017 12:34

Priroda je nepresušan izvor inspiracije za dm , stoga ne čudi činjenica kako dmBio marka broji više od 400 proizvoda koji su proizvedeni u skladu s visokim ekološkim standardima i nude sve što vam je potrebno za osviještenu prehranu.

Uz dmBio brašno za koje se melje cijelo zrno sa svim hranjivim dijelovima i dmBio prašak za pecivo možete pripremiti biskvite koji će svaki kolač učiniti izdašnijim jer su dmBio proizvodi prirodni, održivi te ih odlikuje visoka kvaliteta, što potvrđuje certifikat ekoloških proizvoda Europske unije i njemački pečat ekološke kvalitete.

dm brašno

Cijena: 12,90 kn

dm prašak

Cijena: 6,90 kn

Svaku slasticu ili napitak možete zasladiti dmBio smeđim neprerađenim šećerom od ekološki uzgojene šećerne trske, a uz dmBio pastu od kikirikija vaš kolač dobit će finu aromu i intenzivni okus ove poslastice.

dm šećer

Cijena: 26,90 kn

dm namaz

Cijena: 21,90 kn

Zašto smo među toliko proizvoda izdvojili upravo ova četiri? Isto kao što je priroda inspiracija za dm, dm želi biti vaša inspiracija u prvom (i svakom sljedećem) koraku prema zdravijem životu koji podupire zaštitu okoliša i održivost. A, vjerovali ili ne, ta inspiracija uključuje sve ove dmBio proizvode u ukusnom i sočnom kruhu s bananom koji možete pripremiti uz kratak posjet i konzultacije s dm-ovom internetskom stranicom: kruh od banane .

dm