Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lidija Malnar i Aleksandra Malnar

Image
Foto: RTL
Press/ 19.2.2018. u 9:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Lidiji (36) i Aleksandri (30) prijava u show čini pravi izazov – svjesne su svojih kulinarskih mogućnosti koje su svedene na osnovno znanje, no ne žele propustiti priliku i od vrhunskih profesionalnih kuhara naučiti male gastrotajne i trikove. Od svih specijaliteta koje svakodnevno priprema, Lidija će rado pohvaliti savršeno punjenu kokoš, koja se kao goranski specijalitet priprema za Uskrs te baklavu s domaćom korom. Ideju za ručak ili večeru pronalazi u mnogim kuharicama koje posjeduje, dok internet svakodnevno pretražuje kako bi bila u korak s novitetima u kulinarstvu.

Press/ 19.2.2018. u 9:57
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
A kako se to zove?

Zaimača, šeflja ili karciol? Svejedno je, svi je koristimo!

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba