Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Dežurnom kuharu je dosta!

'Lukavi' Vjeko iskoristio Špičeka da mu složi recept!

Nema epizode showa 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' u kojoj Splićanin ne poseže za pozivom u pomoć.

Press/ 26.4.2018. u 13:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Natjecatelji se na 321-trgu bore za što bolje ocjene koje, osim što donose imunitet, znače i brojne privilegije. Jedna od njih je zvonce kojim natjecatelji mogu zatražiti pomoć dežurnog kuhara, a njime se najčešće služi Vjekoslav!

I večeras će 'pozvoniti' Tomislavu Špičeku jer niti njegova majka Davorka nije sigurna što skuhati od četiri nužne namirnice: vepra, teleće brizle, daikon i chia sjemenke.

Image
Foto:
Image

„Pa, Vjeko! Ti bi sad sve u jednu teću stavil i skuhal, a to tak' ne ide… Nije pametno sve te namirnice staviti u jednu kombinaciju, jelo neće dobiti pozitivne komentare od mojih kolega. Evo, imate butternut buću, specite ju u pećnici, nabavite češnjak, podlijte zericom vina…“, započet će Špiček s nabrajanjem namirnica, opisujući pritom naglas i sam postupak pripreme jela.

„Ti mene sve više i više iskorištavaš, tjeraš me da ti pomažem. Evo, upravo sam ti recept složil!“, nastavlja Špiček, a s njime se slaže i Mate Janković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

„Vjeko i Davorka vrlo inteligentno koriste tu mogućnost zvanja dežurnog kuhara. Danas je to bio Špiček. Sigurno su ga dobro ispitali, a još sam više siguran da im je on dao jako dobre sugestije“, kaže Mate, koji će večeras, zajedno s Matejom Domitrović Sabo i IvanomPažaninom, donositi sud o Davorkinom i Vjekinom (ili Špičekovom?!) lovačkom gulašu i pohanim brizlama.

Tko je sve slušao Špičekove savjete, otkriva nova epizoda kulinarskog showa „Tri, dva, jedan – kuhaj!“ večeras u 20 na RTL-u!

Upravo se čita

Image
SJEĆATE GA SE?

Ikona 'Ljubav je na selu': Josip Tratnjak iskrenošću je osvojio gledatelje, a prošle godine saznao je da ima polusestru

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
spoj slatkog i slanog

Zapečene palačinke sa sirom koje nikoga ne ostavljaju ravnodušnim

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba