Ostalo

Marica i Silvijana dobrovoljno se javile u Kuhoboj?

Dva natjecateljska para večeras će se boriti za opstanak u RTL-ovom kulinarskom showu Tri, dva, jedan – kuhaj!", a veliko iznenađenje bile su Zadranke Silvijana i Marica, koje su se dobrovoljno prijavile u Kuhoboj usprkos tome što su vođe tima.

Press
23.11.2017 18:00

Voditeljica Doris najavila je da će se dva para boriti za opstanak u popularnoj gastro kuhinji Tri, dva, jedan – kuhaj!" , te da šefovi Bada i Toca , koji predvode tim Marsonija" , te Marica i Silvijana , iz tima Papar i sol" odaberu parove, koji će sudjelovati u večerašnjem dvoboju.

Prve su birale Zadranke , koje su odmah rekle da su spremne okušati se u kuhoboju. Umjesto najslabijih članova tima, veliko iznenađenje bile su Marica i Silvijana, koje su, prema vlastitim riječima, spremne na kulinarsku borbu.

Jesu li Marica i Silvijana kalkulirale za opstanak u večerašnjem Kuhoboju? Je li to njihova konačna odluka i koji su jelovnik mislile servirati žiriju? Ali tko će se naći na suprotnoj strani? Previše je pitanja, a odgovore će gledatelji doznati u večerašnjoj emisiji Tri, dva, jedan – kuhaj!" u kojoj će dva para odmjeriti kulinarske vještine u sukobu titana" od 21:40 sati na RTL-u!