Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
O razlozima odlaska iz showa

Martina i Ante: 'Dosta je prljave igre!'

Show 'Tri, dva, jedan – kuhaj!' odlučili su napustiti Martina Vlahinić i Ante Tolj. Ante više nije mogao podnijeti „prgavost“ pojedinih natjecatelja pa je na iznenađenje mnogih u studiju, skinuo pregaču i napustio set!

Image
Press/ 18.4.2018. u 22:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Image
Foto:
Image

„I mene je njegova reakcija iznenadila, kao i sve prisutne na setu. Zatekao me skidanjem svoje pregače tijekom kviza. Da, istina je da je naša zajednička odluka bila da baš ovaj tjedan odemo iz showa, da okončamo natjecanje, ali u kuhoboju. Ta nam se mogućnost činila pravilnom, iako je bila „dvosjekli mač“ jer je postojala mala mogućnost da skuhamo jela bolje od suparnika i da nam žiri dodijeli visoke ocjene s kojima ostajemo i dalje u showu, a to nikako nismo htjeli. Ali eto! Dogodilo se što se dogodilo!“, kaže Martina, koja je zahvalna Anti što je preuzeo inicijativu i skinuo pregaču jer smatra da bi im kuhoboj još teže pao jer bi morali glumiti nešto što ne žele.

Iako će mnogi reći da je na odlazak Martine i Ante utjecao veliki pritisak koji se posljednjih dana stvarao oko njihovog kuhanja, ovaj kuharsko-amaterski par poručuje da im je zasmetala upravo nepravda i prljava igra nekih kandidata, koji su višestruko bili upozoravani da ne šapću i dobacuju odgovore u kvizu.

Image
Foto:
Image

„Žao mi je što je i ponašanje žirija (ne svih članova) utjecalo na moju odluku o odlasku. Smatram da su neke njihove rečenice, ali i ocjene, nepravedne. Njihovi komentari o hrani i ocjene uopće nisu bili usklađeni. Često se dogodilo da neko naše jelo dobije odlične komentare, a osrednje ocjene, dok su drugi za sirovu ribu ili meso dobivali osmice, a znali su dobivati i motivacijske bodove. Naravno, tu je još i stres i sve kompliciraniji zadaci, pa sve to onda postaje još teže…“, odgovara Ante koji je od samog početka snimanja sezone bio u dobrom odnosu s Nikolinom i Ottom. Međutim, što se natjecanje bližilo kraju, naglo je došlo i do zahlađenja odnosa.

„Uvidjevši naše sposobnosti, Nikolina i Otto su nam okrenuli leđa. Kad smo im se približili na bodovnoj tablici, s njihove je strane puklo prijateljstvo. Naš uspjeh ih je jako uzdrmao i očito su se prepali za glavnu nagradu. Jako su mladi i nadam se da će brzo shvatiti da novac nikoga nije učinio bogatim. Mi nećemo trošiti puno riječi na njih kao što su oni na nas, nego bih im samo htjela poručiti, tko visoko leti, nisko pada.“, poručuje Martina kojoj je od samog početka bila želja igrati fer, isključivo se služeći svojim kulinarskim sposobnostima, ne razmišljajući u glavnoj nagradi. Ne mare za komentare po društvenim mrežama jer smatraju da se zadovoljan čovjek ne bavi tuđim životima već uživa u svom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

„Ovaj smo show shvatili ozbiljno, a tako smo se i ponašali. Realno, još nije bilo naše vrijeme za otići iz ovog showa jer smo iza sebe ostavili nekoliko parova koji su trebali otići prije nas. Prepuštamo im svoje mjesto s ponosom jer najveće je postignuće u životu da budete ono što jeste“, poručuju Martina i Ante, koji su u ova 3,5 mjeseca stekli nove prijatelje, „jako drage, iskrene i kvalitetne ljude“ koji su ih podržavali, a to su kulinarski savjetnik showa Raul Lajtman, Mateja Domitrović Sabo, Žuti i Ćale, Antonija i Ervin koji su ispali na samom početku sezone te Josip i Miroslav, koji su im ujedno i favoriti za pobjednika.

Image
Foto:
Image

Martina i Ante raduju se povratku moru i Dalmaciji. Kuhat će i dalje onako kako najbolje znaju, uz nekoliko trikova koje su naučili u showu. Imaju puno planova za novu turističku sezonu, ali i u privatnom životu.

Upravo se čita

Image
AJOJ

Ostaju ili odlaze iz eksperimenta? Saša i Bojan na prekretnici, a ona s njim ne želi baš nikakav odnos

„Okrećemo se našoj primarnoj ljubavi, turizmu. Nakon nove turističke sezone, ponovno ćemo se počastiti još jednim krstarenjem. Prošli put smo posjetili Italiju, Francusku, Španjolsku, Kanarsko otočje i Afriku. Novu destinaciju vam još neću otkriti jer je to iznenađenje koje spremam Anti“, otkrila nam je Martina koja se, zajedno s Antom, često uputi izvan Hrvatske jer ih to iskustvo, kako kažu, čini jako sretnima i bogatima. Obožavaju upoznavati drugu kulturu i običaje te jesti hranu koja nije tipična za naše podneblje, a kući se rado vraćaju s mnoštvo začina i ideja koje redovito primjenjuju u svojoj kuhinji.

Image
Foto:
Image

„Kroz cijeli show smo bili 100% svoji. Pokazali smo i smijeh i suze, i sreću i tugu, da smo ljudi koji čvrsto stoje na zemlji. Znali smo se suprotstaviti žiriju kada smo mislili da nije u pravu, ali smo također pokazali veliku želju za učenjem i napretkom. Mi živimo onako kako želimo, uz ljude koji nas vole i poštuju, i to nam je najveći uspjeh“, poručuju Martina i Ante, koji su u srijedu navečer iznenada napustili kulinarski show „Tri, dva, jedan – kuhaj!“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Upale su u zamku

„Katastrofa! Ne znaju razliku između lignje i lignjuna!“

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba